Laten we beginnen!

Geschreven door Nikoletta

Breeding Exquisite Bengals
Where Beauty Meets Character
———

10 december 2023

Onze vernieuwde website is nu al ruim een jaar actief. En ook op social media zoals op instagram posten we geregeld over onze bengalen. En we jullie graag nog meer betrekken bij onze cattery, van meer nuttige info voorzien over bengalen en alle dingen delen die onze bengalen zoals beleven. Vandaar dat we een blog gaan toevoegen aan onze website.

Laten we gelijk een thema bijpakken: vertrek van onze kittens naar het nieuw huisje. Vandaag is het laatste kitten verhuisd uit het nest van begin september. Zie hieronder de groepsfoto. Een veelgestelde vraag is: vinden jullie het niet moeilijk als kittens verhuizen?

Na meer dan 10 jaar fokken voelt het huis nog steeds leeg als de kittens vertrokken zijn. We verzorgen de kleintjes met veel aandacht en liefde. Soms hechten we ons ook best wel aan een kitten: dat maakt het afscheid niet makkelijker.

Aan de ander kant: stel je voor we zouden alle kittens zelf houden. Binnen de kortste keren zou ik een echt kattenvrouwtje worden met 30+ katten. Het plezier van het hebben van een bengaaltje zou ik dan met niemand kunnen delen, ik hou immers zelf alles. En bovendien zou ik een overspannen man hebben thuis….

Dus ja, we missen de kleintjes na vertrek. En ja, ik ben blij dat ze verhuizen en andere mensen blij maken. Ik mag de eerste 3 maanden van ze genieten, daarna is dit het voorrecht van de nieuwe baasjes. Zo is de cirkel rond.

En tenslotte ontvangen we heel vaak foto’s van de kittens in hun nieuwe huisje, waar we altijd ontzettend blij mee zijn.

Dit vind je misschien ook leuk…