Bengaal cattery Praslin - Katers
  • Nederlands (nl)

  • English (en)

  • Deutsch (de)

Op deze pagina kunt u onze bengaalse katers zien.

*Al onze katers co-ownen we met cattery Heavenbengals. Bij ons zijn max 2 volwassene katers tegelijkertijd aanwezig.

Op het moment zijn Unicum en Magnum bij ons.

(Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 23 november 2018.)

 

Praslin Magnum

 

Nieuwe kater voor 2019 uit Leap of faith creme de la creme en WCH Alphacat Unicum. Magnum is alles wat we ons kunnen wensen. Een kater met clouded en grote rosetten, diepe contrastrijke kleur, lief en speels karakter en mooi profiel.

 

Int. Ch. Joanbengal Bulgari

Bulgari komt uit Mariebengal lijnen. Bulgari is op het moment bij ons. Bulgari heeft grote rosetten en hele kleine oren.  Hij is speels als een kitten maar groot als een volwassene kater. Bulgari is een jonge kater, zijn eerste nest zal binnenkort in Hongarije geboren worden. We zijn benieuwd naar zijn kittens. Bulgari is pkdef en pra normal.

 

WCH Triple Master Alfacat Unicum hart

Unicum heeft bij onze vriend, Janos in Hongarije diverse kattenshows bezocht en heeft de titel wereldkampioen bereikt. Unicum is pkdef n/n en pra n/n en HCM en PKD normal getestet. Unicum zal deels bij ons verblijven deels in Hongarije. Hij is op het moment in Hongarije. Unicum heeft een vriendelijke knuffelige karakter en vibrante kleur. Unicum heeft een heel mooi profiel en is de grootste kater die we tot nu toe hebben gehad met zijn meer dan 7 kilo. Zijn helder groenen ogen maken zijn uitstraling af.

Zijn showresultaten zijn te zien op de showpagina. (diverse malen best in variëteit, (nom) best in show en hoge plekken in de ringkeuring)

De ouders van Unicum zijn:

Alfacat Rajan x Alfacat Olsenia

 

Heaven ly Rosettes Omega

Deze kater komt van onze vriend, Janos vandaan van Bengalheaven cattery. Hij is uit IC Praslin Cherry (la Passion X Caviar) en ECH Replay. Deze kater heeft ook clouded rosetten en een zacht karakter. Hij zal naar verwachting 2e helft 2018 kittens bij ons krijgen.

 

Coricanabengals Avalanche

En daar was hij dan. De eerste sneeuwbengaal voor onze cattery. Deze prachtige kater hebben we samen met onze vriend, Janos gekocht. Hij zal naar verwachting in 2019 ook bij ons voor enkele nestjes op bezoek komen. Hij zal eerst bij Janos starten met shows en later ook naar ons toekomen. De fotos met dank aan Tatjana.

 

 

 

Myanmar …..

Deze kater kwam als verrassing…maar zeker erg welkom. Hij zal bij onze vriend, Janos zijn carriere starten met shows en in 2019 ook bij ons komen voor enkele nesten. Zijn papa is “the Boss” van kanpurbengals.

For the most updated version please look at the dutch side.

 

Int. Ch. Joanbengal Bulgari

 

Praslin Rogue

The parents of Rogue are:

Lamborghina of Dressycat hart X Risnsun Caviar hart

He is our keeper boy out Of Caviar. He has clouded rosettes, with perfect symetric pattern. Rogue is PKDef n/n.

 

Triple Master Eur. Ch. Alfacat Unicum

Unicum will reach our cattery in 2017. He is having a show carriere with our breeder friend, Janos in Hungary. Unicum is Pkdef and pra normal.

The parents of Unicum are:

Alfacat Rajan x Alfacat Olsenia

 

Deloitte Triumph Camaro

Camaro is co-owned with our breeder friend Paula in Switserland. He will come in 2017 to our cattery.

The parents are: Deloitte Triumph’s Grand Prix

 

Benalex Aphrodite

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up