Bengaal cattery Praslin - gepensioneerde poezen
  • Nederlands (nl)

  • English (en)

  • Deutsch (de)

Myanmar one of a kind (aka Vanna)

Deze absolute droompoes komt uit Canada. Ze heeft de mooiste kleur en contrast wat we ooit hebben gezien. Vanna is Pkdef normal. Dank je Karin Thu voor deze xxl speciale poes!

Vanna is in september 2018 “met pensioen” gegaan en woont samen met haar zoon bij een gezin.

De ouders van Vanna zijn:

Bengalivo without words (Matrix) hart X Myanmar one in a million

 

Alfacat Vogue (aka Vogue)

Onze aanwinst uit Rusland. Vogue is een lieve en bescheidene poes. Ze heeft grote rozetten en een diepe notenkleur. Vogue heeft helaas 2x baarmoederontsteking gehad en daarom hebben we besloten om haar uit de fok te halen. Ze heeft ons 1 mooi nestje gegeven waarvan de kittens in Canada, Amerika en Brazilië wonen. Vogue is april 2018 gesteriliseerd.

De ouders van haar zijn:

Alfacat Rajan x Victoria Grand Tequila

 

 

MontSaintAubert la Passion (aka Passi)

La Passion komt gedeeltelijk uit onze bloedlijnen (HeavenXTitan) en gedeeltelijk uit onze oude bloedlijn van Bacardi. Voor de stamboom klik hier. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van ons in vervulling. La Passion heeft perfecte, ronde rosetten, diepe kleur, waanzinnige contrast, geen riblijnen en een mooi koppie.  Passi is Pkdef Normal. Bedankt, Paula voor dit geweldig poesje!

Passi werd in maart 2018 gesteriliseerd.

De ouders van la Passion zijn:

Praslin’s New Star Kratos hart X Bengalivo Pure Valentina hart

 

Kanpur For Your Eyes Only (aka Sheena)

Sheena is uit Canada. Ze komt uit onze lijnen (Heaven X Titan) en uit de unieke kater Matrix van Ivonne van Dreumel. Vanwege een baarmoederontsteking hebben we helaas vroegtijdig uit de fok moeten halen. (ze werd niet meer zwanger). Sheena woont in een liefhebberhuis.

De ouders van haar zijn:

Bengalivo without words (Matrix) hart X Praslin Heaven Sent

 

Praslin Dolce Vita (aka Dolce) hart

Onze eigen fok uit Cayenne en Mojito. Dolce is een F7 poesje en heeft grote, zwart omlijnde, diep gekleurde rozetten, ze is fors en heeft een mooi koppie. Op deze fotos is ze midden in de fuzzyperiode. Dolce is PKDef normal. Op 2 mei 2013 is Dolce HCM en PKD negative (normaal) getest. Dolce is in september 2016 verhuisd naar haar liefhebberhuisje.

De ouders van Dolce zijn:

Kanpur Spot on hart X Kanpur Full Color hart

 

Lamborghina of Dressycats (aka Gina) (gesteriliseerd)

Kleindochter van Heaven, kleindochter van Kimba. Gigantisch grote, zwart omlijnde rosetten, en een mooie kop. Gina is PKDef normal. Wat kunnen we ons nog meer wensen? Dank je Steffie voor het tweede droomkitten uit jouw cattery.

Lamborghina is 16 augustus 2016 gesteriliseerd.

De ouders van Gina zijn:

Int. ch. Praslin Heartbreaker hart X Heaven of Dressycats

 

Praslin’s Tiramisu (aka Tiramisu) (gesteriliseerd)

Onze eigen fok uit Picture Perfect en Ch. Maserati. Tiramisu is een heel lief, zachtaardig poesje met diepe kleur, mooie rosetten en heeft een mooi koppie.  Tiramisu is PKDef normal. Tiramisu is verhuisd in Nederland en is inmiddels gesteriliseerd.

De ouders van Tiramisu zijn:

Praslin Picture Perfect X Ch. Maserati of Dressycats

 

Mariebengal 24 Heaven (Heaven) hart (gesteriliseerd)

Heaven komt uit Canada. Het is een waanzinnig mooie bengaal met reuze rozetten en contrast! Ze heeft bovendien een heel mooi profiel, middelgrote oren, ze is groot en stevig. Haar staart is helemaal doorgekleurd met rozetten erop.

Ze is nieuwsgierig en heel erg lief. Heaven is gek op water en speelt regelmatig in het bad.

Voor de stamboom van Heaven klik hier. Heaven is op 6 februari 2012 en op 02 mei 2013  HCM getest. Heaven is ook PKD negatief en PKDef normal getest.

Heaven is inmiddels gesteriliseerd en woont in Italie bij een liefhebbergezin.

De ouders van Heaven zijn:

Huntersridge Rock this world X Mariebengal Most Wanted

 

Praslin’s Picture Perfect

Onze eigen fok uit Porsche en Titan. Picture Perfect heeft grote, regelmatige, zwart omlijnde rozetten, ze is fors en heeft een mooi koppie. Op deze fotos is ze midden in de fuzzyperiode. Picture Perfect is PKDef normal. Voor de stamboom klik hier. Ze is verhuisd naar de cattery Bengalheaven in Hongarije en zal daar verder mensen blijmaken met haar kittens. 🙂

De ouders van Picture Perfect zijn:

Ch. Azanabengals from Canada with love hart X Ch. Anjali Titanic Seducer hart

 

Ch. Azanabengal`s from Canada with love (Porsche) (gesteriliseerd) hart

Porsche is ons eerste bengaal uit Canada. Ze is een prachtige bengaal met mooie grote rosetten. Ze heeftzwart omlijnde rosetten, kleine oren en een heel lief karakter.

Op haar eerste show met 4,5 maand is ze BIS, BOB en BOA geworden!!!!

Voor de stamboom van Porsche klik hier. Porsche is op 10 november 2008 HCM en PKD en op 14 november 2011 weer HCM negatief getest. Porsche is ook PKDef normal getest. Porsche is inmiddels uit de fok en heeft een mooi huisje gevonden.

De ouders van Porsche zijn:

Gogees Spotlights on me (Fame) hart X Purrsonality Kool Magic hart

 

Kanpur Spot on (Cayenne) (gesteriliseerd) hart

Ons tweede poesje uit Canada: Kanpur Spot on. Cayenne heeft prachtige rosetten, geweldige contrast, waanzinnig korte vacht, en een witte buik! Zij is een F6 bengaal. Ze heeft de meest grappige karakter, lief, speels en ze schrikt nergens van. 🙂

Voor de stamboom click hier.

Cayenne is op 14 november 2011 HCM en PKD getest. Cayenne is PKDef normaal getest. Cayenne is inmiddels gesteriliseerd en woont in Zwitserland bij een liefhebbergezin.

De ouder van Cayenne zijn:

CH Kanpur Simply Irresistible hart X Dazzledots Famed Knockout hart

 

Praslin’s Picture Perfect

Onze eigen fok uit Porsche en Titan. Picture Perfect heeft grote, regelmatige, zwart omlijnde rozetten, ze is fors en heeft een mooi koppie. Picture Perfect is PKDef normal. Voor de stamboom klik hier. Ze woont bij cattery Bengalheaven in Hongarije.

De ouders van Picture Perfect zijn:

Ch. Azanabengals from Canada with love hart X Ch. Anjali Titanic Seducer hart

 

Destinybengals in your Dreams

Daisy komt uit Amerika en heeft grote rosetten een mooie kop en een lief karakter. De stamboom is hier te zien: here. Daisy PKDef en PKD normal. Daisy woont in Hongarije.

De ouders van Daisy zijn:

Destinybengals KoolBrees X Gogees Most wanted

(photo courtesy of Destinybengals)

Ch. Azanabengal`s from Canada with love (Porsche) hart

Porsche hat sehr schoene Rosetten und Kontrast. Sie hat den besten Typ mit kurzen Ohren, warme Farbe und ist sehr lieb.

Fur den Stammbaum von Porsche klicken Sie bittehier. Porsche wurde am 10 november 2008 und am 14 november 2011 HCM und PKD geschalt. Porsche ist PKDef normal.Porsceh ist schon pensioniert.

Die Eltern sind:

Gogees Spotlights on me (Fame) hart X Purrsonality Kool Magic hart

 

Kanpur Spot on (Cayenne) hart

Unsere zweite Katze aus Canada, Cayenne. Cayenne hat super Rosetten, einen unglaublichen Kontrast, kurze Haare und einen weissen Bauch! Sie ist ein F6 Bengal. Den Stammbaum von Cayenne finden Sie hier. Cayenne ist am 14.11.2011 HCM und PKD negatief tested. Cayenne is PKDef normal.

Die Eltern von Cayenne sind:

CH Kanpur Simply Irresistible hart X Dazzledots Famed Knockout hart

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up