Bengaal cattery Praslin - Poezen
  • Nederlands (nl)

  • English (en)

  • Deutsch (de)

Op deze pagina kunt u onze bengaalse poezen zien.

(Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 23 november 2018.)

 

Heavenly Rosettes Sole Mio

Nieuwe poes voor 2019. Zij is een kleindochter van Vanna en Unicum. Haar vader is Bulgari. Sole mio was liefde op het eerste gezicht. Haar eerste foto’s hebben we na de geboorte gelijk gezien en onze vriend, Janos gevraagd om haar te mogen hebben. We zijn heel dankbaar voor haar!

 

Leap of faith Creme de la creme

Creme de la creme komt uit Amerika. Na lang wachten en veel regelen is het uiteindelijk gelukt! Angie heeft haar naar ons kunnen sturen. Creme de la creme heeft een tekening wat wij niet eerder hebben gezien, gecombineerd met een kleur en karakter die zeer zelden voorkomt. Angie, dank voor deze unieke schoonheid!

De ouders van haar zijn:

Leap of faith Alcazam X Sherakan Thunderstruck

 

Kanpur Perfecta


Deze unieke poes komt uit Canada van onze vriendin, Diana van Kanpurbengals. Perfecta heeft unieke rosetten, kleine oren en een hele lieve karakter. Perfecta is pkdef nn en pra nn bij ouders. Dank je wel Diana voor deze perfecte poes!

De ouders van haar zijn:

 Oicspots Corvette Stingray hart X Kanpur Starlet


 

 

Sparkler Pride Mega Hit of Praslin

Deze schoonheid komt uit Wit-Rusland (Belarus). Mega Hit heeft een hele mooie tekening met rosetten, en een lieve karakter en een heel mooi profiel. Mega HIt is pkdef nn en pra nn bij ouders. Dank je wel Hanna voor deze gave poes!

De ouders van haar zijn:

 Bengalvision Mercury X Dem-a-mur Dior

 

Kanpur Amazone

Onze nieuwe aanwinst van onze fokkervriend, Diana. Amazone heeft grote rosetten en een diepe notenkleur. Ze is pkdef n/n en pra n/n.

De ouders van haar zijn:

Bengalivo without words (Matrix) hart x Kanpur Prima Donna

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up