Bengaal cattery Praslin - Poezen
  • Nederlands (nl)

  • English (en)

  • Deutsch (de)

Op deze pagina kunt u onze bengaalse poezen zien.

(Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 26 september 2020)

 

Ashquindi Jelly Belly

Jelly komt van Patricia, van cattery Ashquindi vandaan. Haar papa is Vodan. Bij haar geboorte wisten we al, dat dit ene hele unieke poes zal worden, met zogenaamde wolken rosetten. We zijn heel blij en benieuwd naar haar ontwikkeling en haar toekomstige kittens.

Sirocco Elegance

Elegance heeft een hele mooie contrastrijke, warme kleur en een aanhankelijk karakter. Het liefst spint ze de hele dag. Op deze fotos is ze 4 maanden oud, meer fotos komen zodra ze groter is.

Heavenly rosettes Vitaly

Uit Kanpur Wildcard en Ch. Praslin Magnum. Een exacte “kopie” van haar papa. Vitaly heeft clouded rosetten met veel glans.

Haar ouders zijn:

Kanpur Wild Card X  Ch.Praslin Magnum

 

Praslin Cinderella (Dea)

Ons kitten uit Solemio en Vulcano. Met een lief en zacht karakter en grote donkere rosetten. Dea betekent Godin in het Latijns. Onze “godin”, parel van onze cattery.

Haar ouders zijn:

Heavenly rosettes sole mio X Myanmar Vulcano:

 

 

Praslin Dynamite

Onze keeper poes uit Perfecta en Magnum. De foto’s zeggen meer dan 1000 woorden! 🙂

Haar ouders zijn:

Kanpur Perfecta X Praslin Magnum

 

Heaven ly rosettes Sole mio

Nieuwe poes voor 2019. Zij is een kleindochter van Vanna en Unicum. Haar vader is Bulgari. Sole mio was liefde op het eerste gezicht. Haar eerste foto’s hebben we na de geboorte gelijk gezien en onze vriend, Janos gevraagd om haar te mogen hebben. We zijn heel dankbaar voor haar!

 

Leap of faith Creme de la creme

Creme de la creme komt uit Amerika. Na lang wachten en veel regelen is het uiteindelijk gelukt! Angie heeft haar naar ons kunnen sturen. Creme de la creme heeft een tekening wat wij niet eerder hebben gezien, gecombineerd met een kleur en karakter die zeer zelden voorkomt. Angie, dank voor deze unieke schoonheid!

De ouders van haar zijn:

Leap of faith Alcazam X Sherakan Thunderstruck

 

 

 

 

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up