Bengaal cattery Praslin - gepensioneerde katers

 

 

Sparklerpride Vodan

Korte video van Vodan:

Nieuwe bloedlijn voor 2020. Vodan heeft 3 kleurige rosetten en draagt schneeuw. Vodan is pkdef en pra normal.

De ouders van Vodan zijn:

 

Int CH Praslin Magnum

Nieuwe kater voor 2019 uit Leap of faith creme de la creme en WCH Alphacat Unicum. Magnum is alles wat we ons kunnen wensen. Een kater met clouded en grote rosetten, diepe contrastrijke kleur, lief en speels karakter en mooi profiel.  Magnum heeft de titel kampioen en is pkdef en pra normal.

Magnum zet zijn carriere in Canada voort en zal niet meer beschikbaar zijn voor onze cattery.

 

WCH Joanbengal Bulgari

Bulgari komt uit Mariebengal lijnen. Bulgari heeft grote rosetten en hele kleine oren.  Hij is speels als een kitten maar groot als een volwassene kater. Bulgari draagt geen marble kleur en is pure for spotted. Hij heeft de titel wereldkampioen per september 2019. Bulgari is pkdef en pra normal.

Bulgari is nog actief bij onze fokkervriend, Janos Fabian.

 

CH Myanmar Vulcano

Deze kater kwam als verrassing…maar zeker erg welkom. Hij zal bij onze vriend, Janos zijn carriere starten met shows en in 2019 ook bij ons komen voor enkele nesten. Zijn papa is “the Boss” van kanpurbengals. Vulcano draagt de kleur sneeuw.  Hij is op het moment bij ons. Hij is pkdef en pra normal.

Vulcano is nog actief bij onze fokkervriend, Janos Fabian.

 

WCH Coricanabengals Avalanche

Deze prachtige kater hebben we samen met onze vriend, Janos gekocht. Hij heeft de titel wereldkampioen. Hij is pkdef en pra normal.

 

 

WCH Triple Master Alfacat Unicum hart

Unicum heeft bij onze vriend, Janos in Hongarije diverse kattenshows bezocht en heeft de titel wereldkampioen bereikt. Unicum is pkdef n/n en pra n/n en HCM en PKD normal getestet. Unicum zal deels bij ons verblijven deels in Hongarije. Hij is op het moment in Hongarije. Unicum heeft een vriendelijke knuffelige karakter en vibrante kleur. Unicum heeft een heel mooi profiel en is de grootste kater die we tot nu toe hebben gehad met zijn meer dan 7 kilo. Zijn helder groenen ogen maken zijn uitstraling af.

Zijn showresultaten zijn te zien op de showpagina. (diverse malen best in variëteit, (nom) best in show en hoge plekken in de ringkeuring)

De ouders van Unicum zijn: Alfacat Rajan x Alfacat Olsenia

Bulgari is nog actief bij onze fokkervriend, Janos Fabian.

 

Deloitte Triumph Camaro hart 

(gekastreerd)

Camaro hebben we samen gekocht met onze vriend Paula Bossert in Zwisterland. Camaro is PKDef and PRA n/n en draag waarschijnlijk de kleur blauw. Hij is HCM en PKD getestet. Hij is de grootste knuffelaar die we ooit hebben gehad, gek op aandacht en aaien, hij klimt op onze schouders en geeft ontelbaar veel kopjes.

Camaro is inmiddels gekastreerd.

Zijn ouders zijn Deloitte Triumph’s Grand Prix

 

Benalex Aphrodite

 

Praslin Rogue hart 

(gekastreerd)

De ouders van Rogue zijn:

Lamborghina of Dressycat hart X Risnsun Caviar hart

Lieve mooie kater met clouded rosettes. Een kopie van zijn papa, Caviar. Hij is PKDef n/n. Caviar is in Hongarije bij onze fokkervriend, Janos. Helaas heeft Rogue slechts 1 nest kittens kunnen krijgen en is daarom gecastreerd (aug 2018).

 

Montsaintaubert Supernova hart (gekastreerd)

Supernova was tijdelijk op bezoek bij ons van onze fokkervriendin, Paula Bossert (1e helft 2017) en komt uit onze eigen bloedlijnen. Supernova heeft een hele uitgebalanceerde rustige karakter en is gek op wandelen. Zijn vacht is ultrakort en hij heeft hele kleine oren. Supernova is HCM, PKDef en PRA n/n getest. Supernova draagt de kleur sneuw.

Supernova is weer in Zwitserland. Mogelijk komt hij in 2018 nog een keer naar ons toe.

 

IC Quick Hunters Unique Song (Replay) hart (gekastreerd)

Onze nieuwe aanwinst uit Rusland. Enorm mooi profiel, korte vacht en super contrast zijn de meest opvallende eigenschappen van dit droomkatertje. Replay is geboren op 14.05.2015. Replay is PKDef en PRA n/n.

Replay woont nu (tijdelijk) in Hongarije bij een fokkervriend. (www.bengalheaven.hu) Replay is gekastreerd in aug 2018.

Kijk voor een video op:

https://www.youtube.com/watch?v=YZFM_OYhe1c

De ouders van het katertje zijn:

Quick Hunters Marcella

Gogees Ole of Oleander

 

WCH Bengalivo Sky is the Limit (aka Bouncer) hart (gekastreerd)

Bengaal kater bouncer

Bouncer komt uit een van de beste bloedlijnen. Voor de stamboom klik hier. Zijn papa is de beroemde Eur. Ch Dazzledots on Cloud Nine of Bengalivo (Sky). Hij is ook een kleinzoon van Eur. Ch. Glitterglam Hot Spot of Bengalivo. Bouncer heeft een unieke, dikke zwarte omlijning van zijn ronde rosetten, gouden kleur, een prachtig profiel met een hele sterke kin, en hij wordt een forse kater. Bouncer is ook al meerdere malen geshowd en is wereldkampioen. Bouncer is PKDef n/n getest. Hij draagt alleen rosetted kleur en geen marble. Bedankt Ivonne voor dit geweldig katertje.

Bouncer is 6 september 2018 gekastreerd.

De ouders van Bouncer zijn:

Eur. Ch Dazzledots on Cloud Nine en Bengalivo Marvelous Treasure

 

Risingsun Caviar (gecastreerd) hart

Onze droomkat, uit Amerika. Caviar is een lieve kater met “clouded” rosetten en een diepe kleur. Hij is onze huidige fokkater en vererft ontzettend mooi! Caviar is op 16 augustus 2016 gekastreerd.

 

Bengalivo Virtual Reality (aka Scuba) (gecastreerd)

Scuba is een grote, lieve kater met diepe, walnotenkleur. Hij zal in onze cattery nieuwe bloedlijnen brengen. Hij heeft grote, speelse rosetten en een goede sterke kop. Hij is PKDef normal. Dank je Ivonne voor deze beauty!

Scuba is 03-mei 2015 verhuisd naar Hongarije naar onze fokkervriend Janos Fabian. (www.bengalheaven.hu) Scuba is inmiddels gekastreerd.

De ouders van Scuba zijn:

Guru Mega Blitz X Gogees so speachless

 

Kanpur Full Color (aka Mojito) (gecastreerd)

hart

Mojito heeft waanzinnig contrast, ocelot-achtige rozetten, hele unieke rugtekening, dikke staart, korte vacht, sterke bouw en mooi profiel. Zijn voor- en achterbenen zijn ook spotted. Hij heeft een uniek profiel. Mojito draagt mogelijk ook de kleur snow. Voor de stamboom klik hier. Mojito is PKDef normaal getest. Op 6 februari 2012 is Mojito HCM en PKD getest. Op 16.05.2012 is Mojito ook Felv en Fiv negatief getest.

Mojito leeft nu in Roosendaal bij een bevriende cattery. (cattery Ashquindi)

De ouders van Mojito zijn:

Kanpur Cookies and Cream X Trendar Flash of Kanpur hart

 

Ch. Maserati of Dressycats (gecastreerd)

Maserati is een waanzinnige kater met grote, ronde, zwart omlijnde rozetten, ultrakorte vacht, goed profiel en lief karakter. Hij is een “once in a lifetime” kater, gewoon perfect. De stamboom van Maserati kunt u hier zien. Maserati is PKdef normal en PKD negatief. Duizend maal dank aan Steffie van Dressycats voor deze ongelooflijke kater! Maserati is op 08 mei 2013 gekastreerd.

De ouders van Maserati zijn:

Kanpur little Diamond hart X int Ch. Jungle Love Kimba hart

 

Ch. Anjali Titanic Seducer (Titan) (gecastreerd) hart

Titan heeft grote, zwart omlijnde, grote, gelijkmatig verdeelde, pigmentvolle rosetten, lichte ondergrond, glitter over zijn vacht, lichte onderbuik en niet te vergeten een hele lieve, aanhankelijke karakter.

Het katertje hebben we gekocht samen met Cattery Bengalivo.

Klik hier voor zijn stamboom. Titan is HCM en PKD getest, resultaat is hier te zien. Titan is 22.02.2012 opnieuw HCM negatief getest. Titan is op 27 juli 2012 gekastreerd.

De ouders van Titan zijn:

Anjali Mississippi Queen X Gogees Lucky Daze

 

Jungletabby’s Bacardi hart (gecastreerd)

Onze eerste dekkater: Jungletabby’s Bacardi. Bacardi heeft hele grote, gelijkmatig verdeelde en zwart omlijnde rosetten, een prachtige dikke staart en een mooi profiel.

Hij is ook een forse jongen: 6,1 kilo.

Klik hier voor zijn stamboom. 27 september 2010 is Bacardi HCM en PKD negatief getest.

Bacardi is op 03.03.2011 geholpen. Zijn dochter Juliet zal zijn bloedlijn verder vertegenwoordigen in onze cattery.

De ouders van Bacardi zijn:

Gogees LaDiva hart X Zhibzhii Lexani hart

Voorbeelden van kittens die Bacardi geproduceerd heeft:


 

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up