Bengaal cattery Praslin - Katers
  • Nederlands (nl)

  • English (en)

  • Deutsch (de)

Op deze pagina kunt u onze bengaalse katers zien.

*Al onze katers co-ownen we met cattery Heavenbengals. Bij ons zijn max 2 volwassene katers tegelijkertijd aanwezig.

Op het moment is Vulcano bij ons.

(Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 17 september 2019)

 

CH Praslin Magnum

Nieuwe kater voor 2019 uit Leap of faith creme de la creme en WCH Alphacat Unicum. Magnum is alles wat we ons kunnen wensen. Een kater met clouded en grote rosetten, diepe contrastrijke kleur, lief en speels karakter en mooi profiel.  Magnum heeft de titel kampioen en is pkdef en pra normal.

 

WCH Joanbengal Bulgari

Bulgari komt uit Mariebengal lijnen. Bulgari heeft grote rosetten en hele kleine oren.  Hij is speels als een kitten maar groot als een volwassene kater. Bulgari draagt geen marble kleur en is pure for spotted. Hij heeft de titel wereldkampioen per september 2019. Bulgari is pkdef en pra normal.

 

WCH Coricanabengals Avalanche

En daar was hij dan. De eerste sneeuwbengaal voor onze cattery. Deze prachtige kater hebben we samen met onze vriend, Janos gekocht. Hij heeft de titel wereldkampioen. Hij is pkdef en pra normal.

 

 

CH Myanmar Vulcano

Deze kater kwam als verrassing…maar zeker erg welkom. Hij zal bij onze vriend, Janos zijn carriere starten met shows en in 2019 ook bij ons komen voor enkele nesten. Zijn papa is “the Boss” van kanpurbengals. Vulcano draagt de kleur sneeuw.  Hij is op het moment bij ons. Hij is pkdef en pra normal.

 

Mangosteen Thunder

Nieuwe bloedlijn voor 2020 uit een sneeuw kater. Hij zal in Hongarije starten met showen en komt in 2020 naar ons toe. Thunder draagt de kleur sneeuw.  Thunder is pkdef en pra normal.

 

WCH Triple Master Alfacat Unicum hart

Unicum heeft bij onze vriend, Janos in Hongarije diverse kattenshows bezocht en heeft de titel wereldkampioen bereikt. Unicum is pkdef n/n en pra n/n en HCM en PKD normal getestet. Unicum zal deels bij ons verblijven deels in Hongarije. Hij is op het moment in Hongarije. Unicum heeft een vriendelijke knuffelige karakter en vibrante kleur. Unicum heeft een heel mooi profiel en is de grootste kater die we tot nu toe hebben gehad met zijn meer dan 7 kilo. Zijn helder groenen ogen maken zijn uitstraling af.

Zijn showresultaten zijn te zien op de showpagina. (diverse malen best in variëteit, (nom) best in show en hoge plekken in de ringkeuring)

De ouders van Unicum zijn:

Alfacat Rajan x Alfacat Olsenia

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up