Bengaal cattery Praslin - Katers
  • Nederlands (nl)

  • English (en)

  • Deutsch (de)

Op deze pagina kunt u onze bengaalse katers zien.

*Al onze katers co-ownen we met cattery Heavenbengals. Bij ons zijn max 2 volwassene katers tegelijkertijd aanwezig.

Op het moment zijn Thunder en Gadget bij ons. Magnum zal eind 2020 naar ons toekomen.

(Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 30 juli 2020)

 

Gadget Ashquindi

De mooiste silver bengaal die ik ooit heb gezien. Met spectaculaire rosetten, mooi profiel en een pure silver kleur. We zijn enorm dankbaar aan Patricia Potters voor deze unieke kater. Gadget geeft alleen dekkingen aan onze poezen. (niet beschikbaar voor buitendekkingen)

 

Int CH Praslin Magnum

Nieuwe kater voor 2019 uit Leap of faith creme de la creme en WCH Alphacat Unicum. Magnum is alles wat we ons kunnen wensen. Een kater met clouded en grote rosetten, diepe contrastrijke kleur, lief en speels karakter en mooi profiel.  Magnum heeft de titel kampioen en is pkdef en pra normal.

 

WCH Joanbengal Bulgari

Bulgari komt uit Mariebengal lijnen. Bulgari heeft grote rosetten en hele kleine oren.  Hij is speels als een kitten maar groot als een volwassene kater. Bulgari draagt geen marble kleur en is pure for spotted. Hij heeft de titel wereldkampioen per september 2019. Bulgari is pkdef en pra normal.

 

CH Myanmar Vulcano

Deze kater kwam als verrassing…maar zeker erg welkom. Hij zal bij onze vriend, Janos zijn carriere starten met shows en in 2019 ook bij ons komen voor enkele nesten. Zijn papa is “the Boss” van kanpurbengals. Vulcano draagt de kleur sneeuw.  Hij is op het moment bij ons. Hij is pkdef en pra normal.

 

CH. Mangosteen Thunder

Video:

Nieuwe bloedlijn voor 2020. Hij komt eind maart 2020 naar ons toe. Thunder draagt de kleur sneeuw.  Thunder is pkdef en pra normal.

Zijn ouders zijn:

 

Sparklerpride Vodan

Korte video van Vodan:

Nieuwe bloedlijn voor 2020. Vodan heeft 3 kleurige rosetten en draagt schneeuw. Vodan is pkdef en pra normal.

De ouders van Vodan zijn:

 

Ambersands Mustang

En daar is ie! Onze tweede zilver kater. Deze prachtkat hebben we samen met onze vriendin, Patricia Potters van Ashquindibengals gekocht. Dit katertje zal bij haar wonen.

De ouders van het katertje zijn:

 

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up