Bengaal cattery Praslin - Katers

Op deze pagina kunt u onze bengaalse katers zien.

*Sommige katers co-ownen we met cattery Heavenbengals of met cattery Ashquindi. Bij ons zijn max 2 volwassene katers tegelijkertijd aanwezig.

Op het moment zijn Taycan en Gadget bij ons.

(Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 24 juli 2022)

 

Gadget Ashquindi

(Silver rosetted)

De mooiste silver bengaal die ik ooit heb gezien. Met spectaculaire rosetten, mooi profiel en een pure silver kleur. We zijn enorm dankbaar aan Patricia Potters voor deze unieke kater. Gadget geeft alleen dekkingen aan onze poezen. (niet beschikbaar voor buitendekkingen)

De ouders van Gadget zijn:

Praslin Sushi X Montsaintaubert Chia

(fotocredit ouders: Patricia Potters)

 

 

Ambersands Mustang

(Silver rosetted)

En daar is ie!  Deze prachtkat hebben we samen met onze vriendin, Patricia Potters van Ashquindibengals gekocht. De kortste vacht, puurste zilverkleur. Mustang is een liefdesjunk, iedereens vriend. Hij heeft inmiddels mooie kittens op de aarde gezet.

De ouders van Mustang zijn:

 

Leominipard Revlis

(Silver rosetted, A/a)

Een originele naam voor een unieke kater? Revlis (lees van achteren terug…silver) Revlis is een melanistic drager zilverbengaal uit silver x silver ouders. We kunnen iet wachten om hem te zien en zijn erg benieuwd later naar zijn kittens. We hebben hem gezamenlijk met Janos Fabian. (foto credit: Virag Fabian)

De ouders van Revlis zijn:

Leominipard Marcus Aurelius x Leominipard Monika

 

 

West Bengal Taycan

(Silver rosetted)

Dit katertje is uit silver x silver ouders. Hij heeft een hele mooie flow/regelmatige tekening zonder ribstrepen. We hebben hem samen met onze fokkervriend, Patricia Potters.

De ouders van Taycan zijn:

Silverstorm Prince X Reina D’Unieux

 

CH. Mangosteen Thunder

(Bruin rosetted, abp en snow drager)

Video:

Thunder draagt de kleur sneeuw en abp.  Het is een lieve kater, met mooi kontrast en ronde duidelijke rosetten en de mooiste ogen ooit.

Zijn ouders zijn:

 

Tomcat Bengal Arctic

(Silver rosetted)

Arctic is een mooie zilverkater. Hij draagt abp en snow. Hij zal later naar ons toekomen, op het moment woont hij in Hongarije. We hebben hem gezamenlijk met Janos Fabian. (fotocredit: Janos Fabian)

De ouders van Arctic zijn:

 

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up