Bengaal cattery Praslin - fotoalbum
  • Nederlands (nl)

  • English (en)

  • Deutsch (de)

Mojito is onze dekkater. Hij heeft waanzinnig contrast, ocelot look a like rosetten, hele unieke rugtekening, dikke staart, korte vacht, sterke bouw en mooi profiel. Zijn voor- en achterbenen zijn ook spotted. Hij heeft een uniek profiel.

View pictures

Maserati is een waanzinnige kater met grote, ronde, zwart omlijnde rozetten, ultrakorte vacht, goed profiel en lief karakter. Hij is een “once in a lifetime” kater, gewoon perfect.

View pictures

Heaven komt uit Canada. Het is een waanzinnig mooie bengaal met reuze rosetten en contrast! Ze heeft bovendien een heel mooi profiel, middelgrote oren, ze is groot en stevig. Haar staart is helemaal doorgekleurd met rozetten erop.

View pictures

Onze eigen fok uit Cayenne en Mojito. Dolce is een F7 poesje en heeft grote, zwart omlijnde, diep gekleurde rozetten, ze is fors en heeft een mooi koppie.

View pictures

Daisy is ons nieuwe poesje uit Amerika uit hele mooie bloedlijnen. Daisy is een lief poesje, met hele mooie rozetten, super contrast en heel mooi profiel. Ze komt uit een hele mooie bloedlijn, haar grootvader is Legacy Major Impact.

View pictures

Onze eigen fok uit Porsche en Titan. Picture Perfect heeft grote, regelmatige, zwart omlijnde rozetten, ze is fors en heeft een mooi koppie.

View pictures
Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up