Bengaal cattery Praslin - kittens

Bengaal Kittens

(pagina laatst bijgewerkt op 3 oktober 2018)

We werken onze site regelmatig bij. De informatie die u hier ziet is daarom altijd zeer actueel.

Huidige nestjes 

6 augustus 2018:

Creme X Bulgari

4 kittens (verkocht)

16 juli 2018

Verwacht november 2018:

Perfecta X Bulgari

Gepland eind 2018:

Mega hit x Bulgari

Indien u interesse heeft in een kitten uit een van de (geplande) nestjes, kunt u zich aanmelden voor onze wachtlijst door middel van sturen van een email. 

(zie contact)

verkocht=kitten is niet meer beschikbaar

gereserveerd=het kitten wordt geëvalueerd of staat een bezoek gepland voor hem/haar

beschikbaar=het kitten is vrij

onder evaluatie=nog onbekend welke beschikbaar zijn, we willen de ontwikkeling van de kittens afwachten, u kunt wel informeren over de status van de kittens

Algemene informatie over de kittens

Onze kittens groeien op in huislijke kring in het gezelschap van onze andere bengalen. De kittens mogen na ca 12-13 weken naar de nieuwe eigenaar. Ze worden twee keer ingeënt, drie keer ontwormd, gechipt en de kittens krijgen een inentingsboek mee. Kittens worden met een contract verkocht (op verzoek) wat tevens de garantiebewijs is. Uiteraard beschikken ze over een stamboom (van Tica).

De kittens worden in ons huis opgevoed, ze kunnen vrij rondlopen. Bij het opvoeden van de kittens vinden wij het belangrijk dat ze aan alles wennen, zoals de stofzuiger, wasmachine zodat ze nergens bang voor zijn.

Naast het uiterlijk is ook een aanhankelijk karakter van groot belang voor ons. We besteden er heel veel aandacht aan dat ze in de handen genomen worden en veel liefde krijgen. We houden u regelmatig op de hoogte van de ontwikkeling van het kitten en sturen foto`s op.

Indien u vragen heeft over de planning of de kittens kunt u altijd contact opnemen met ons.

Foto’s van vorige nestjes vindt u onder ‘kittens’.

Onze cattery is tevens geregistreerd bij de internationale kattenvereniging TICA.

Reserveren van een kitten:

Om te zien of er kittens verwacht worden of geboren zijn, kunt u onder het kopje “Kittens” de benodigde informatie vinden. Als blijkt dat u interesse heeft voor een van onze kittens kunt ons een email sturen. Indien er kittens beschikbaar zijn, kunt u uw voorkeur aangeven en na een bezoek bij ons een kitten reserveren. Indien er geen kittens beschikbaar zijn op het moment, kunnen we u op onze wachtlijst plaatsen. Bij de geboorte van de kittens krijgen mensen op de wachtlijst voorrang. Om op de wachtlijst te komen kunt u ons een email sturen. De wachtlijst is vrijblijvend voor u en voor ons.

Wij gaan als volgt te werk bij Cattery Praslin:

  • U stuurt ons een email waarin u aangeeft waarin u geïnteresseerd zou zijn. Wij stellen het ook op prijs als u laat weten wat uw ervaring met katten in het algemeen of bengalen in het bijzonder is.
  • Wij informeren u over de beschikbaarheid van de kittens en maken een eventuele afspraak om het kitten te komen bezichtigen of we zetten u op onze wachtlijst.
  • De kittens kunt u op een leeftijd van ca 3 weken vrijblijvend bezoeken en u kunt een keuze maken.
  • Mocht u uw definitieve keuze hebben gemaakt, kunt u het kitten reserveren.
  • Wij streven ernaar om u te betrekken bij de ontwikkeling van uw kitten tot het een leeftijd van 12-13 weken heeft bereikt, waarna u het kitten kunt komen ophalen. Dit doen we door wekelijks foto’s te sturen, videootjes te maken, verhaaltjes te vertellen.
  • Bij het ophalen worden de papieren overhandigd (oa stamboom, paspoort etc)
  • Nadat het kitten naar u verhuisd is, vinden wij het ook leuk om foto’s en verhaaltjes te ontvangen.

Belangrijk, lees dit s.v.p. ook goed door:

Garantie op een kitten: Wij geven met 12-13 weken een gezond kitten aan u, goedgekeurd door de dierenarts. Dit kunt u ook binnen 3 werkdagen door uw eigen dierenarts laten bevestigen. Na het ophalen zijn wij niet verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het kitten, aangezien wij daar geen invloed op hebben. In het geval van overlijden binnen 12 maanden door niet bekende erfelijke of aangeboren afwijkingen ontvangt u een kitten gratis van ons. Geld wordt in geen enkel geval geretourneerd. Voor andere ziektes en problemen zijn wij niet verantwoordelijk. Wij raden wel aan om een dierenverzekering af te sluiten voor eventuele medische kosten. Voor de eerste maand bieden wij u een gratis verzekering aan, deze kunt u zelf verlengen. Koop alleen een kitten (van ons) als u zich kunt vinden in de gemaakte afspraken.

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up