Bengaal cattery Praslin - Katers

*Al onze katers co-ownen we met cattery Heavenbengals. Bij ons zijn max 2 volwassene katers tegelijkertijd aanwezig.

Op het moment zijn Bulgari en Magnum bij ons.

 

Praslin Magnum

Nieuwe kater voor 2019 uit Leap of faith creme de la creme en WCH Alphacat Unicum. Magnum is alles wat we ons kunnen wensen. Een kater met clouded en grote rosetten, diepe contrastrijke kleur, lief en speels karakter en mooi profiel.

 

Int. Ch. Joanbengal Bulgari

Bulgari komt uit Mariebengal lijnen. Bulgari is op het moment bij ons. Bulgari heeft grote rosetten en hele kleine oren.  Hij is speels als een kitten maar groot als een volwassene kater. Bulgari is een jonge kater, zijn eerste nest zal binnenkort in Hongarije geboren worden. We zijn benieuwd naar zijn kittens. Bulgari is pkdef en pra normal.

 

WCH Triple Master Alfacat Unicum hart

Unicum heeft bij onze vriend, Janos in Hongarije diverse kattenshows bezocht en heeft de titel wereldkampioen bereikt. Unicum is pkdef n/n en pra n/n en HCM en PKD normal getestet. Unicum zal deels bij ons verblijven deels in Hongarije. Hij is op het moment in Hongarije. Unicum heeft een vriendelijke knuffelige karakter en vibrante kleur. Unicum heeft een heel mooi profiel en is de grootste kater die we tot nu toe hebben gehad met zijn meer dan 7 kilo. Zijn helder groenen ogen maken zijn uitstraling af.

Zijn showresultaten zijn te zien op de showpagina. (diverse malen best in variëteit, (nom) best in show en hoge plekken in de ringkeuring)

De ouders van Unicum zijn:

Alfacat Rajan x Alfacat Olsenia

 

Deloitte Triumph Camaro hart

Camaro hebben we samen gekocht met onze vriend Paula Bossert in Zwisterland. Camaro is PKDef and PRA n/n en draag waarschijnlijk de kleur blauw. Hij is HCM en PKD getestet. Hij is de grootste knuffelaar die we ooit hebben gehad, gek op aandacht en aaien, hij klimt op onze schouders en geeft ontelbaar veel kopjes.

Zijn ouders zijn Deloitte Triumph’s Grand Prix

 

Benalex Aphrodite

 

Jonge katers

Heaven ly Rosettes Omega

Deze kater komt van onze vriend, Janos vandaan van Bengalheaven cattery. Hij is uit IC Praslin Cherry (la Passion X Caviar) en ECH Replay. Deze kater heeft ook clouded rosetten en een zacht karakter. Hij zal naar verwachting 2e helft 2018 kittens bij ons krijgen.

 

Coricanabengals Avalanche

En daar was hij dan. De eerste sneeuwbengaal voor onze cattery. Deze prachtige kater hebben we samen met onze vriend, Janos gekocht. Hij zal naar verwachting in 2019 ook bij ons voor enkele nestjes op bezoek komen. Hij zal eerst bij Janos starten met shows en later ook naar ons toekomen. De fotos met dank aan Tatjana.

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up