Bengaal cattery Praslin - Katers

Praslin Rogue

De ouders van Rogue zijn:

Lamborghina of Dressycat hart X Risnsun Caviar hart

Lieve mooie kater met clouded rosettes. Een kopie van zijn papa, Caviar. Hij is PKDef n/n. Caviar is van september tot ca december 2017 in Hongarije bij onze fokkervriend, Janos.

 

WCH Triple Master Alfacat Unicum hart

Onze nieuwe fokkater voor 2017. Hij heeft bij onze vriend, Janos in Hongarije diverse kattenshows bezocht en heeft de titel wereldkampioen bereikt. Unicum is pkdef n/n en pra n/n en HCM en PKD normal getestet. Unicum zal deels bij ons verblijven deels in Hongarije. Hij is op het moment bij ons. Unicum heeft een vriendelijke knuffelige karakter en vibrante kleur. Unicum heeft een heel mooi profiel en is de grootste kater die we tot nu toe hebben gehad met zijn meer dan 7 kilo. Zijn helder groenen ogen maken zijn uitstraling af.

Zijn showresultaten zijn te zien op de showpagina. (diverse malen best in variëteit, (nom) best in show en hoge plekken in de ringkeuring)

De ouders van Unicum zijn:

Alfacat Rajan x Alfacat Olsenia

 

Deloitte Triumph Camaro hart

(fotos met dank aan Paula Bossert)

Camaro hebben we samen gekocht met onze vriend Paula Bossert in Zwisterland. Hij is op het moment bij ons. Camaro is PKDef and PRA n/n en draag waarschijnlijk de kleur blauw. Hij is HCM en PKD getestet. Hij is de grootste knuffelaar die we ooit hebben gehad, gek op aandacht en aaien, hij klimt op onze schouders en geeft ontelbaar veel kopjes.

Zijn ouders zijn Deloitte Triumph’s Grand Prix

 

Benalex Aphrodite

Bengaal cattery Praslin - Top kwaliteit bengalen Up